Duraklarda “Dumansız Hava Sahası” Çalışması

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, ülkemizde yürürlükte olan ve kapalı alanları kapsayan sigara içme yasağına daha fazla dikkat çekmek amacıyla otobüs duraklarında “Dumansız Hava Sahası” yazılı boyama çalışması gerçekleştirildi.

Sigara ve tütün ürünlerinin zararlı etkilerinden korunmak amacıyla uzun bir süredir devam eden dumansız hava sahası uygulamasının kapsadığı alanlardan biri de bilindiği üzere, otobüs durakları. Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da bu konuya dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, kent içindeki toplu taşıma duraklarının bulunduğu alanlara “Dumansız Hava Sahası” yazılı boyama çalışması gerçekleştirilirken, aynı zamanda sigara içme yasağını hatırlatan bilgilendirici levhalar da asıldı.