23 Eylül 2024 Toplu Taşıma Güzergahları Değişikliği

TSE 11783 standartı gereğince duraklar arası mesafeleri ve sefer sürelerini kısaltmak amacıyla birbirine çok yakın olan durak noktalarında

ve kavşaklara yakın noktalarda bulunan duraklar düzenleme yapılarak kaldırılmıştır.

Durak optimizasyonu sonucunda 35 durak kaldırılmış, eski durumda bulunan 20 adet durağın yerine bakımları yapılmış camları sağlam olan duraklar konmuştur.

Eylül ayında gerçekleşen Belediye Meclisinde alınan kararlar neticesinde toplu taşıma hatlarında değişikliğe gidilecektir.

Hatlarla ilgili değişikliklere dair bilgilendirmeler sitemizden ve hatların geçtiği duraklardan yapılacaktır. Şu anda hatlar eski güzergahlarından devam edeceklerdir. 23.09.2024 tarihi itibariyle hatlar yeni güzergahlarından hizmet vermeye başlayacaklardır.

Ç3,ÇT3,Çt3 Eks, Ç3 Eks Hatlarımız eski halinde olduğu gibi Troya Caddesine , hizmet vermeye devam edecektir.

(Sadece Ekspres araçların kalkış noktası ve son durağı Eski Hastane önüne alınmıştır.)

Ç1, Ç960 ,Ç1 Eks, Ç11K, Ç11K Eks, Ç11G Atatürk caddesine hizmet vermeye devam edecektir.

(Sadece Ekspres araçların ve Ç11 Güzelyalı hattının kalkış noktası ve son durağı Eski Hastane önüne alınmıştır.)

Ç1 Eks- Ç3 Eks- Ç4 Eks- Çt3 Eks- Ç5- Ç7- Ç9 – Ç11G hatlarımız Eski Hastane karşısı- İnönü caddesinden geçeceklerdir.

(Ekspres hatlar ve Güzelyalı hattı için kalkış noktası Eski hastane önü- varış noktası Gazi Okulundan Eski Hastane önüne alınmıştır)

Ç1- Ç3 – ÇT3- Ç8 – Ç11K – Ç11 EKS- Ç8 Eks hatlarımız İskele bölgesinden geçeceklerdir.

Ç960 hattı Atatürk Caddesinden belediye önünden cuma pazarına güzergahına devam edecektir. İskele bölgesinden geçmeyecektir.

Ç5 hattımız yeni düzenlemeden Esenler Adnan Kahveci Cad- Gazi Meclisi Cad- Tuğsavul caddesi- İnönü Caddesinden hizmet verecektir.

OGR3 öğrenci hattımız Tekzen bölgesinden sonra Gazi Meclisi Caddesi-Esenler-Piri Reis Caddesi- Tuğsavul Caddesinden Atikhisar caddesinden hizmet verecektir.

Ç1-ÇT3 Hattı Güzergah değişikliği : Hat SSK istasyonundan başlayıp Işılay Sk ve Karacaören 4. Sokak’tan Karacaören Caddesine çıkacaktır.

Ç960 Nusrat Yurdu- Park 17 : Hat Nusrat Yurdundan başlayıp , Atikhisar caddesi üzerinden Atatürk caddesine devam edecektir, İskele noktasına girmeyip

Belediye binası önünden güzergahına devam edecektir.

Ç7 hattı Esenler- Park 17 : Hat Esenler bölgesinden normal güzergahından devam edecek, İskele bölgesine uğramadan,

İnönü caddesi Eski Devlet Hastanesi karşısından geçecektir

Ç5 hattı :  Hat Esenler SSK istasyonundan Tuğsavul caddesi- Cuma Pazarı- Eski Devlet Hastanesi İnönü Caddesi- Esenler Adnan Kahveci Cad-

Sadi Fenercigil Cad- Demokrasi Cad- 19. Sokak- Barış Cad- Gazi Meclisi Cad- Ahmet Piriştinca Cad- Karacaören Cad- Eski SSK İstasyonu

Ç8 ve Ç3 Ekspres hattı :  Hat normal güzergahından devam edecektir, hatta yapılan tek değişiklik Lozan Caddesi sonrası

KYK yurdunun önünde bulunan Üstün Korugan Caddesinden devam edecektir.

OGR3 Öğrenci Servisi Hattı: Tekzen Bölgesi – Ahmet Piriştina Caddesi- Karacaören Caddesi- Gazi Meclisi Cad

Barış Caddesi- Ahmet Piriştina Cad- Adnan Kahveci Cad- Barışkent -Özgürlük Cad- Salı Pazarı- Anafartalar Kampüsü-

Piri Reis Cad- Tuğsavul Cad- Atikhisar Caddesi – Tekzen Bölgesi