65 Yaş ve Üzeri Kentlilerin Toplu Taşıma Kartları Yeniden Kullanıma Açıldı

Koronavirüs salgın hastalık sürecinde sokağa çıkma kısıtlılığı bulunan 65 yaş ve üzeri kentlilerin toplu taşıma araçlarında kullandıkları ücretsiz ulaşım kartları yeniden kullanıma açıldı.

65 yaş ve üzeri kentlilerin her gün 08:00-10:00 saatleri arasında ve 16:30-19:30 saat aralığında toplu taşıma araçlarını kullanması pandemi dolayısıyla kısıtlanmıştır.Belirtilen saatler haricinde 65 yaş ve üzeri kentlilerimiz toplu taşıma araçlarımızdan faydalanabileceklerdir.

Ayrıca, 65 yaş Ulaşım Kartlarında vize uygulaması da kaldırılmış olup, kart sahibi kentlilerin Belediyemize gelerek vize yenileme işlemi yaptırmalarına gerek olmayacaktır.

İsmetpaşa Mahallesi, Demircioğlu Cad. No:132 , Kat:3 Belediye Hizmet Binası (Parion Hotel Yanı)
ÇANAKKALE
ulasim@canakkale.bel.tr